De Casa

 

Casa Vista della Roccia is een heerlijke plek voor uw vakantie in het eindeloos veelzijdige Toscane.
Het huis ligt in een rustige omgeving met adembenemend weids uitzicht, maar ook lekker dichtbij Volterra en centraal in Toscane.

Privacy

Ideaal voor luieren, wandelen of fietsen, dagtrips, slenteren door oude stadjes, culinair genieten, cultuur en historie opsnuiven of wát u maar op uw vakantie wilt doen.
Eigenaren Hanneke en Martin faciliteren uw verblijf met gastvrijheid en plezier, maar laten u nadrukkelijk ook uw privacy. Natuurlijk kunt u met vragen of opmerkingen altijd bij ze terecht.


Uit eigen tuin

Het huis ligt in een ruim 1 hectare grote heuvelachtige tuin met olijven- fruit- en notenbomen, waar geregeld herten en een vosje langskomen. Producten uit eigen tuin, zoals jam, vers fruit en mooie olijfolie, vindt u terug in het ontbijtbuffet.
Op uw kamer kunt u koffie en thee maken, televisie kijken en WiFi gebruiken. Daarnaast beschikt het huis over een pizzaoven, wasmachine, elektrische huurfietsen, open haard (in de ontbijtruimte) en een buitenzwembad. (open: April – September. Bij  goed weer langer geopend)


Reserveren

Op de pagina Appartement/kamers kunt u meer zien en lezen over de verschillende kamers en het appartement. Voor groepen tot 12 personen is ook het complete huis te huur! Bij elke kamer ziet u een kalender met de beschikbaarheid. Daar kunt u de door u gewenste periode reserveren en samen met contactgegevens verzenden. Om in het boekingsproces persoonlijk contact en Maatwerk te bieden nemen Hanneke en Martin snel contact met u op om de details te bespreken en uw reservering om te zetten in een boeking.